Super snel tassen bedrukken bij Maxtassen.nl

Mijn nicht heeft verschillende ondernemingen en daar is ze dus ook altijd mee bezig,  ze is vaak in de weer met allemaal dingetjes voor de zaken. Ze kwam afgelopen maand bij mij en we hadden het over onze ondernemingen. Ik vertelde haar over een vriend van mij die altijd in de knoop zat met zijn zaak omdat hij geen tasjes had met zijn logo erop. Hij vond het vaak te duur, ik raadde hem aan om te gaan tassen bedrukken bij Maxtassen.nl. Het is hier erg voordelig en het snel geregeld, voor hem pakte dit zeer positief uit hij kreeg namelijk verschillende reacties van bestaande klanten en die vonden het een vooruitgang. Het is ook handig omdat klanten geen eigen tassen mee hoeven te nemen.

Het sprak haar ook erg aan

3214_a4-papieren-tassen-bedruktZe vertelde dat zij een beetje met het zelfde probleem zat, ze had voor een van haar winkels op het moment helemaal geen tasjes. Ze was er al naar aan het kijken alleen niet naar tasjes met het bedrijfsnaam erop. Ze wist niet eens dat dit een mogelijkheid was en nu wel. Ze zei me nog ook ik ga tassen bedrukken bij Maxtassen.nl. Er zijn meerdere mogelijkheden op die site voor verschillenden winkels, verschillende soorten tassen. Super handig dus, en zeker weten een aanrader.