Nieuwe LED TL buis voor in de schuur

philips-tl-d-super-80-(master)_tld8-20Vorige week had ik bij lampdirect een LED TL buis gekocht. Vorige maand had ik er ook al een gekocht bij een ander bedrijf, maar die was alweer kapot. Dit keer had ik geen zin in gezeik. Bij lampdirect stonden veel positieve recensies van klanten en dat was ook een van de redenen dat ik er een heb gekocht bij dit bedrijf. Vorige keer dacht ik er met weinig geld ervan af te komen, maar dit keer betaal ik liever iets meer, zodat ik wat goeds heb. Op de site van hun stond een telefoonnummer vermeld en daar heb ik toen naar gebeld. Ik werd professioneel te woord gestaan en kreeg goed advies. Ik heb zeker wat gedaan met het advies wat ik kreeg. Ik heb toen gekozen voor de g13 en die bevalt uitstekend.

Uitstekende service en voordelige prijzen. philips-ledtube-t8-ga110_philedtubega110-20

Wat betreft de service heb ik echt niks op aan te merken. Alles was perfect. Binnen twee dagen had ik de LED TL buis al binnen en hij geeft precies het nodige licht wat ik nodig had. Je kan aan alles merken dat deze lamp over betere kwaliteiten beschikt dan de vorige. Ook wat betreft de prijs was het goed te doen. Het was wel wat duurder dan de vorige die ik had, maar dat is logisch. Jullie verdienen een groot compliment en voor de lezers is het zeker een aanrader!

philips-tl5-high-efficiency_tl5he8-20