Design verlichting is niet meer weg te denken uit een woning of kantoorpand. De tijden zijn veranderd en een simpel peertje aan het plafond voldoet niet meer aan de wensen. Bij Quasar bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar uniek design verlichting voor in iedere ruimte. In de afgelopen jaren zijn er verschillende trends geweest op design verlichting gebied. Quasar speelt hier elke keer handig op in. De keuze is enorm en er is voor ieder wat wils. Is uw woning of een deel van uw woning toe aan een mak- over? Bent u op zoek naar een prachtige Design verlichting wat direct een eye catcher is in uw gewenste ruimte? Bij Quasar bent u aan het juiste adres. Wist u dat Quasar samenwerkt met beroemde ontwerpers? Denkt u aan Jan des Bouvrie en Edward van Vliet. Deze twee uitzonderlijke ontwerpers maken de mooiste creaties die u kunt bestellen bij Quasar. Quasar staat bekend om zijn unieke creaties. Met regelmaat word het brede assortiment aangepast en vernieuwd. Zo blijft Quasar uniek in zijn branche en zorgt voor verrassende en actuele ontwerpen.

Bijzondere design verlichting

Bij Quasar zal u nooit een standaard lampje vinden. In de afgelopen jaren is Quasar steeds verder uitgegroeid en verscheept zijn unieke lampen over de gehele wereld. Een bijzondere Design verlichting van Quasar is een echte eye catcher in uw woning of pand. Een design lamp vindt u in verschillende afmetingen en indien gewenst word uw lamp op maat gemaakt door één van de ontwerpers. De keuze is eindeloos! Iedere lamp heeft ook een unieke functie. Bent u op zoek naar een design lamp voor boven uw eettafel of zoekt u een lamp die sfeer geeft aan uw woonkamer? Bent u op zoek naar een functionele lamp voor in de hal van uw pand? De mogelijkheden zijn zeer divers.

https://www.ondernemen-info.nl/grote-lamp-waar-moet-je-op-letten/

Jaarlijks nieuw aanbod

Ieder jaar word het aanbod bij Quasar vernieuwd. Zo behouden zij hun uniekheid en diversiteit. De ontwerpen staan bekend als uniek, eigentijds en van volledig maatwerk. Dit prachtige bedrijf werkt met wereldberoemde top ontwerpers samen. U bent gegarandeerd van een uniek exemplaar. Daarnaast werkt Quasar al meer dan 10 jaar met LED verlichting. Alle ontwerpen worden ook in de eigen werkplaats in Nederland geproduceerd. Heeft u speciale wensen voor uw lamp? Een bepaalde kleur, afmeting of materiaal? Dit is geen enkel probleem! Quasar is sinds 1992 een begrip in de regio en ver daar buiten. Neem een kijkje op de website en ontdek het zelf!