Lekker ouderwets straatbeeld

gevelbank

Hoe vaak horen we het mensen niet zeggen, vroeger zat iedereen lekker buiten op een bankje in de buurt te babbelen met de buren. Door het plaatsen van een gevelbank komen deze tijden weer terug, heerlijk wanneer het goed weer is buiten op de bank zitten met een kopje koffie of thee. Tijd om een boek te lezen is er niet bij, want voor je het weet zitten er diverse buren en mensen uit de wijk erbij. Tijden waarvan je hebt gedroomd komen uit, goed voor de buren en nog beter voor jou.

gevelbank

Perfect op maat gemaakt

Wat voor ruimte je ook hebt voor een gevelbank maakt niet uit, bij de gevelbankshop.nl worden de banken perfect op maat gemaakt. Met het ophangen van de bank heb je niet alleen een leuk item voor je woning, maar de sociale waarde van de bank is nog vele malen groter. Is de zon onder, en gaan de buurtgenoten weer naar huis dan klap je de bank netjes in en niemand heeft er nog last van. Ideaal voor in de stad, waar je niet altijd de ruimte hebt om een grote bank buiten te plaatsen.

Verschillende uitvoeringen

Wanneer je ook een gevelbank voor je woning of winkel wilt, heb je de keuze uit verschillende modellen. Je kunt namelijk kiezen tussen een hangend model, of een model wat op de grond staat, de XL gevelbank is het grootste model en zowel hangend als staand binnen het assortiment. Het frame van de gevelbanken is zwart, maar op aanvraag zijn er ook andere kleuren beschikbaar om de perfecte combinatie te maken tussen de gevel en de bank. De bank is overal te gebruiken, zowel bij je woning als bij een winkel of bedrijf om lekker buiten te kunnen zitten en te genieten van een drankje.