Een goede herhalingstraining BHV Breda

Als je al eens een keer de cursus BHV hebt voltooid en een diploma hebt behaald moet je er uiteraard voor zorgen dat jouw kennis op peil blijft. Je wordt hier in feite ook toe gedwongen omdat je diploma een beperkte geldigheidsduur heeft. Als het diploma bijna verloopt moet je opnieuw een herhalingstraining BHV volgen waar jouw kennis wordt bijgespijkerd en je de nodige praktijkoefeningen kunt doen. Alleen dan mag je het diploma behouden.

Naamloos

Leerzaam en gezellig teamuitje

Wellicht vraag je je af waar je zo’n herhalingstraining kunt volgen? Er zijn verschillende locaties in Nederland waar dit kan. Als je in de omgeving van Breda gevestigd bent is een BHV Breda misschien een mooie optie voor jouw bedrijf. Daar worden namelijk herhalingstrainingen georganiseerd in het Van der Valk Hotel Princeville. Deze locatie is gunstig gelegen en heel goed bereikbaar. En waarom geen herhalingstraining BHV Breda combineren met een gezellig teamuitje? Tijdens de cursus ontvang je namelijk een heerlijke lunch van het hotel. De ideale manier om het nuttige met het aangename te verenigen en elkaar eens op een hele andere manier leren kennen.

Ook andere trainingen

Als je geen BHV Breda wilt maar liever een EHBO diploma behaalt, kun je ook terecht op deze locatie. Onder leiding van een ervaren instructeur leer jij in drie dagen alles over het verlenen van eerste hulp. Je leert bepaalde aandoeningen herkennen, letsel te behandelen en reanimeren. Dit doe je aan de hand van theorie- en praktijklessen. Aan het einde van de training krijg je een officieel EHBO diploma en ben je in staat om in talloze situaties slachtoffers bij te staan met eerste hulp. Ook een EHBO cursus moet je om de zoveel tijd herhalen. Dit kan natuurlijk ook gewoon in Breda.