3 redenen waarom je moet beleggen in crypto

Het kan je haast niet zijn ontgaan de dat de kranten, sociale media en andere mediakanalen soms vol staan met berichten over bitcoin en andere cryptocurrencies. Beleggen in crypto is vandaag de dag mateloos populair, en kan haast niet ontbreken in je investeringsportefeuille. Er is met cryptocurrency en blockchain-technologie veel geld te verdienen, mits er in de goede munten en op het juiste moment wordt geïnvesteerd. Maar waarom is beleggen in crypto een goed idee? In deze blog geven we je drie redenen waarom beleggen in crypto voor jou waardevol zou kunnen zijn.

1. De potentie van de blockchain

De blockchain technologie wordt continue aangepast/geüpgrade. Deze technologische vooruitgang maakt cryptocurrancies steeds waardevoller. Als je het potentieel ziet dat blockchain-technologie de komende jaren naar de wereld zal brengen, dan zie je ook de waarde van de investering op lange termijn.

 

2. negatieve spaarrente

Waar je vroeger 5 tot 10 procent rente kreeg over je spaargeld, is de spaarrente is vandaag de dag natuurlijk bedroevend laag. Het geld op je spaarrekening zetten kost je vaak zelfs geld, en dat is waardeloos. Ondertussen stijgt wel de inflatie, waardoor je koopkracht dus afneemt. Vanwege lage rentes en hoge inflatiecijfers zijn extra argumenten om te genieten van de rendementen uit de cryptomarkt.

 

3. Passief inkomen met crypto

Door te investeren in crypto kan je op de lange termijn een passief inkomen creëren. Het opbouwen van passief inkomen vergroot je financiële onafhankelijkheid, omdat het extra geld is waar je niks voor hoeft te doen. De periodieke inkomsten uit een deze passieve inkomstenstroom maken crypto extra interessant, omdat veel cruptocurrancies behoorlijk hoge stakingspercentages hebben. 

Wanneer je zelf de kennis niet hebt, kan je je crypto ook beheerd laten beleggen. Hier lees je er alles over: Yieldt.com