goud kopen

Het zal niemand verbazen dat er nog maar een paarinvesteringsmogelijkheden zijn waarbij je geld zijn waarde behoudt, goud kopen wordt al sinds jaar en dag gedaan om de waarde van je geld veilig te stellen. Bij een economische crisis, kan het zijn dat geld op de bank minder waard wordt. Goud heeft al jarenlang bewezen een stabiel edelmetaal te zijn die zijn waarde behoudt, niet voor niets zijn er overheden die zelf ook goud in handen hebben om een bepaalde waarde veilig te stellen. Goud wordt getaxeerd aan de hand van de koers, die op dat moment geldt. 

goud kopen

Ook om geld in handen te krijgen

Natuurlijk is het voor goud verkopen Amsterdam ook gunstig dat de waarde van goud altijd behouden blijft, wanneer je nog goud hebt liggen thuis of andere sieraden kun je deze bij goud inkopen Amsterdam inleveren voor contant geld. Je zal snel zien dat je een mooi bedrag voor je sieraden krijgt, maar natuurlijk is het geen verplichting en kun je vrijblijvend je sieraden laten bekijken en taxeren door de winkel. Vind je het bedrag te laag bij inruil, is het altijd slim om te wachten tot de koers van goud hoger staat.

Altijd een specialist aanwezig

Naast gouden sieraden en diamanten kun je ook merk horloges inleveren voor contant geld, om er zeker van te zijn waar je recht op hebt is er een specialist aanwezig op het gebied van horloges. De specialist is op de hoogte van de waarde van de verschillende merken, en kijkt natuurlijk ook of je met een origineel exemplaar te maken hebt. Op deze manier weet je zeker dat je de goede prijs krijgt voor je horloge. Ook voor andere sieraden zijn er specialisten aanwezig, die al jarenlange ervaring hebben en op de hoogte van de markt zijn.