Mijn vriendin gebruikte King Producten Vergelijken

king

 

 

 

Zoals jullie weten kun je tegenwoordig bijna alles wel online kopen. Dit geldt ook voor ondernemers. Denk bijvoorbeeld kantoorartikelen of computers. Ik wil het vandaag gaan hebben over business software. De meeste eenmanszaken houden hun administratie bij in Excel. Geen slecht programma hiervoor, alleen kun je hier niet alles mee doen. Tenminste volgens een vriendin van mij. Zij heeft een klein bedrijf dat door de jaren heen steeds groter wordt. Ook neemt zij steeds meer personeel aan. Omdat medewerkers van haar op verschillende locaties toegang moeten hebben tot de administratie was zij op zoek naar een systeem die deze mogelijk heeft. Ze heeft zelf veel tijd online besteed om zo haar ideale partner in business software te vinden. Uiteindelijk is zij uitgekomen bij Miki Business Software. Zij vertelde mij dat een van de redenen waarom ze voor deze firma gekozen heeft te maken had met de eenvoud van het kiezen welk pakket het meest geschikt was. Ook wel King Producten Vergelijken genoemd.

Je komt vanzelf bij de beste business software uit

Elk King pakket beschikt over de benodigde en betrouwbare financiële kern. Alle pakketten hebben dan ook een dagboek, grootboek, debiteuren en crediteuren. Om het keuze proces gemakkelijk te maken moet je vijf stappen doorlopen:

Met hoeveel gebruikers wil ik gelijktijdig kunnen werken?

Wilt je facturen met King?

Voorraad- en magazijnbeheer?

Heeft of wil je een webwinkel?

Wil je magazijnautomatisering wilt hebben?

king-eennieuwekijkopuwbusiness

kingfinancieelNa het beantwoorden van deze vragen krijg je automatisch te zien welk pakket het beste bij jouw onderneming past. Het is King Producten Vergelijken en vervolgens kiezen. Door de ervaringen die mijn vriendin met dit programma heeft ben ik zelf ook een promotor geworden van deze firma. Zij leveren betrouwbare software om ondernemers naar een hoger niveau te tillen.