Max waterflesjes: mooie opdruk en snel geleverd

7567_05Voor onze evenementen ben ik altijd op zoek naar leuke relatiegeschenken. Nu hadden we laatst een congres van een dag. Dan is het extra leuk als er waterflesjes op tafel staan met het logo van ons bedrijf erop en wellicht wat contactinformatie op het etiket. Dat is weer eens wat anders dan een visitekaartje! Het congres zou bezocht worden door ongeveer 70 deelnemers. In de relatiegeschenkenwereld wordt dit vaak gerekend tot een kleine oplage. Dan wordt het lastig om waterflessen te vinden. Totdat ik uitkwam bij Maxilia.nl, een webshop gespecialiseerd in relatiegeschenken voor kleine oplages! En ook nog eens voor een lage prijs.
image (27)

Goede kwaliteit
Dat je kunt kiezen uit diverse waterflessen is heel fijn, maar ik vond het vooral fijn dat ik gratis een blanco exemplaar toegezonden kreeg. Zo kon ik eerst kijken en testen wat ik van de waterflesjes bedrukken vond. De kwaliteit is hartstikke goed. De drukkosten zijn niet hoog en je kunt zelf helemaal samenstellen wat je precies wilt. Nu ben ik hier niet zo in thuis, dus heb ik voor de Max waterflesjes contact opgenomen met de klantenservice en die man heeft me heel goed geholpen.5250_dopper_mix

Grote impact

De Max waterflesjes waren een groots succes. Ik was zeer blij met het resultaat: de etiketten zagen er top uit! En ik heb weinig flesjes in de prullenbak teruggevonden, dus veel deelnemers hebben het meegenomen. De volgende keer dat ik waterflesjes nodig heb, zal ik deze zeker bij Maxilia.nl bestellen!