Een gratis seo scan laten uitvoeren

gratis seo scan

Ben jij opzoek naar een manier waarop je zelfstandig aan de gang kan met seo en zo dus ook beter vindbaar wordt? In dat geval zou je een gratis seo scan kunne laten uitvoeren, aan de hand van zo’n scan kan je namelijk een hoop informatie krijgen over jouw website of webpagina. Je kan zo’n scan dan ook gebruiken als 0-meting, hierdoor kan je goed inzien wat nou allemaal nog nodig is voor jouw website om zo een geoptimaliseerde website te krijgen. Er komt dan ook erg veel kijken bij seo en er is een hele industrie rondom gebouwd, veel mensen denken echter dat seo extreem moeilijk is, dit is echter niet waar en je kan dan ook aan de hand van zo’n scan en een paar handige en krachtige seo tools gemakkelijk zelf aan de gang gaan.  Je kan natuurlijk dit ook laten doen door een bedrijf wat gespecialiseerd is in seo, dit kost alleen wel wat geld en wanneer jij de tijd hebt kan je dit ook zelf voor een deel doen. 

Leerproces

Aan de hand van een gratis seo scan kom je dus een hoop informatie te weten, hierdoor weet jij precies waar de verbeterpunten liggen. Je kan vervolgens via WordPress sommige dingen gelijk aanpassen. Via google kun je genoeg informatie vinden hoe het moet en sommige scans geven hier ook advies over, dit maakt het erg toegankelijk voor iedereen zonder enig verstand te hebben van seo. Na een tijdje zou je erg veel geleerd hebben en wordt het allemaal wat duidelijker en zou je ook sneller zijn in het bijhouden van jouw seo. 

Verschillende scans 

Een gratis seo scan kost geen geld, hierdoor kan je dan ook gemakkelijk verschillende scans doen, de ene scan geeft namelijk wat meer informatie of juist andere informatie dan de andere. Door een paar scans te laten doen heb jij een breed beeld over de seo rondom en op jouw website. Vervolgens kan je aan de hand van deze resultaten gemakkelijk aan de slag met alle punten waar kansen liggen. In veel gevallen kan je ook gratis seo tools gebruiken die het aanpassen van bepaalde dingen allemaal wat makkelijker maakt.

Linkbuilding 

Na een gratis seo scan zou je ook vaak het aantal externe links zien, wanneer er wordt gesproken over linkbuilding bedoelen we dan ook het aantal externe links wat aan jouw website toe gaat opbouwen. Dit heeft veel effect op jouw ranking van google en dus ook over je online vindbaarheid. Dit is wat lastiger om zelf te doen en kan je ook uitbesteden voor niet heel veel geld. Dit komt mede omdat je hiervoor blognetwerken nodig hebt. JE kan wel natuurlijk je externe links opbouwen door het aanvragen van reviews, blogartikelen of referenties op andere websites