ZEO is voor mij de WordPress specialist

logo (5)Iedereen heeft weleens gehoord van WordPress. WordPress is een van de bekendste platforms voor het oprichten van een blog. Zoniet, hét bekendste platform. Aangezieniedereen wel een verhaal te verhalen heeft, over diens hobby bijvoorbeeld of werk, en komt zodoende in aanmerking om een eigen blog op te richten. ZEO kan je hiermee helpen aangezien zij een WordPress specialist zijn. Wist je trouwens dat er talloze plugins voor Wordpress beschikbaar zijn en dat de techniek zoekmachine vriendelijk is? Dit wil zeggen dat je een streepje voor hebt en op deze manier weer een stapje dichterbij het behalen van hoge posities in de zoekmachine van Google bent. Uiteindelijk wil je natuurlijk graag dat je content ook door een breed publiek gelezen wordt. Je kunt natuurlijk ook via andere websites of offline media het ‘nieuws’ halen en zodoende referenties krijgen die jouw content lezen. Maar, je kunt ook voor organische zoekresultaten je content delen.

Wordpress_logo_8 Wordpress-logo-hoz-rgb Hierboven heb ik voor ’t gemak de logo’s van dit bekende open source platform voor websites weergegeven. Op deze manier weten de lezers van dit blog artikel wat ik met de naam WordPress bedoel en is het een identificatie middel, zodat iedereen over hetzelfde platform praat.

Samen naar online succes

ZEO, het online marketing bureau, dat zich gespecialiseerd heeft in WordPress gaat samen met jou graag voor online succes. Wist je trouwens dat je bij ZEO al een start klare WordPress website hebt vanaf 3100 ,- euro? Dan krijg je ook gelijk een website met een responsive design die ook geschikt is voor mobiele weergaves.