Werken als verkeersregelaar Rotterdam

Lijkt verkeersregelaar Rotterdam je wel een uitdaging? Heb je hiervoor de juiste papieren op zak of ben je bereid deze te behalen? Informeer dan eens bij uitzendbureau Intro wat de mogelijkheden zijn. Misschien kun jij dan over een poosje ook meehelpen het verkeer in de stad in goede banen te leiden.
Benodigde papieren

Voor een baan als verkeersregelaar heb je wel bepaalde certificaten nodig om deze uit te oefenen. Hiermee kun je dan ook veilig werken. Mocht je de vereiste papieren nog niet in je bezit hebben dan kan Intro je daar ook mee helpen.

Benodigde eigenschappen

Naast de goede papieren dient een verkeersregelaar ook over bepaalde eigenschappen te beschikken. Welke dit zijn vind je snel en eenvoudig op de website van Intro als je bij de beschikbare vacatures kijkt. Een verkeersregelaar kan goed samenwerken met anderen, goed overzicht behouden maar ook rustig blijven in drukke situaties. Als zich problemen voordoen tijdens het drukke verkeer dien jij deze als verkeersregelaar namelijk wel zo snel en zo goed mogelijk op te lossen zodat iedereen weer verder kan.
Informeer naar de mogelijkheden

Als je niet zeker weet of dit een geschikte baan voor jou is kijk je het beste even of je aan alle eisen voldoet. Als je nog twijfelt kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen om te overleggen wat er allemaal mogelijk is. Is dit net niet de baan voor jou dan heeft Intro misschien ook wel wat anders voor je dat beter geschikt is.