Weet jij jouw intellectueel eigendomsrecht?

intellectueel eigendomsrecht

Jouw intellectueel eigendomsrecht is een aandachtspunt wat veel ondernemers vergeten. Uiteraard kunnen zij het ook niet in de gaten hebben dat een ander persoon met zijn of haar logo of ontwerp mee aan de haal gaat. Hier kan ik je alles over vertellen aangezien mijn productie is overgenomen door een ander bedrijf, dit zonder dat ik het zelf in de gaten had. In het begin baalde ik als een stekker. Zij hadden namelijk bijna hetzelfde qua product, echter was de kwaliteit een stuk lager. Het nadeel hiervan is dat wij erop werden aangekeken en dat is nou net niet de bedoeling.

intellectueel eigendomsrecht

Opzoek naar hulp!

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een extern hulp die hier meer vanaf weet. Zodoende hoopte ik erachter te komen wat mijn intellectueel eigendomsrecht hierover is. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Fifth. Dit bedrijf, gevestigd in Tiel, weet als geen ander hoe dat deze vorm van recht hoort te zijn. Het prettige hiervan is dat je zonder zorgen een afspraak kunt maken om jouw vraag bij dit bedrijf neer te leggen. Zij zullen het snel verwerken en komen vervolgens met een antwoord bij je terug. Hier heb ik zelf gebruik van gemaakt aangezien mijn bedrijf ten onder zou gaan als hier niets aan gedaan wordt. Gelukkig stond ik volledig in mijn recht en werd het andere bedrijf op de vingers getikt.

intellectueel eigendomsrecht