Webdesign Tilburg

Samen met mijn moeder heb ik op het internet gezocht naar de zoekterm “webdesign Tilburg“. Mijn moeder heeft namelijk al heel erg lang een eigen bedrijf, maar zij heeft nooit een website daarvoor laten bouwen. Ik vertelde aan haar dat een website tegenwoordig echt onmisbaar is. Bijna iedereen maakt namelijk gebruik van het internet als zij een bedrijf zoeken. Nu loopt zij heel erg veel klanten mis, omdat jij haar alleen kan vinden op de website, telefoongids.nl. Toen wij op het internet naar een bedrijf zochten die voor mijn moeder een site kon bouwen, kwamen wij al snel een geschikt bedrijf tegen. Mijn moeder besloot gelijk contact met hen op te nemen. Een vriendelijke jonge man nam de telefoon op en vroeg waar hij mijn moeder mee kon helpen.

Webdesign Tilburg

Maak jouw bedrijf vindbaar

Het webdesign bedrijf nabij Tilburg maakte met mijn moeder een afspraak. Een aantal dagen later ging ik samen met mijn moeder bij hen langs. Zij had gevraagd of ik mee wilde gaan, omdat zij niet alles zou begrijpen. Eenmaal daar aangekomen, werden wij hartelijk ontvangen. Tijdens de afspraak legde een medewerker ons uit wat zij voor mijn moeders bedrijf konden betekenen. Naast dat zij een website konden bouwen, wilde zij ook graag helpen met de online marketing. Zij zouden ervoor zorgen dat mijn moeders website een hoge positie in de zoekmachines zou krijgen. Het was erg fijn dat de medewerker het zo duidelijk uitlegde, aangezien mijn moeder nog niet zoveel ervaring heeft met online marketing.

Webdesign Tilburg