Wat zijn de voordelen van een led scherm voor binnen?

Op de vraag van deze blog goed te kunnen beantwoorden is het allereerst nodig om uit te leggen wat een LED scherm is en waarvoor je deze kunt gebruiken. Je kunt LED schermen onder andere gebruiken voor het tonen van marketinguitingen voor jouw doelgroep en je potentiële klanten. Dit kun je doen op locatie buiten, maar dus ook op je binnenlocatie. Via de schermen kun je bijvoorbeeld ook informatie tonen over bijvoorbeeld wachttijden (in een ziekenhuis of bij een huisarts) of als wayfinding (digitale bewegwijzering) waarin bezoekers eenvoudig door een pand worden geleid. 

 

Voordelen van een LED scherm

Het grote voordeel van een goed LED scherm is het feit dat je eenvoudig een boodschap kan overbreng op een aantrekkelijke en visuele manier. Zo kun je jouw boodschap kracht bijzetten en bezoekers tot actie aanzetten. Hierdoor kun je mensen die langslopen bij een beurs, in jouw winkel overtuigen om voor jouw producten of diensten te kiezen. Uiteindelijk kun je deze natuurlijk met andere doeleinden goed inzetten voor in jouw etalage of achter een raam. Je kunt vervolgens de content op deze pagina goed op elkaar afstemmen en eenvoudig aanpassen, vaak ook nog eens op een duurzame manier. Je verbruikt met een LED scherm veel minder dan andere lichtbronnen en het werkt daarnaast op laagspanning. Verder hoeven er geen bomen te worden gekapt, omdat er geen gebruik van papier hoeft gemaakt te worden. Alles kan digitaal worden toegevoegd en beheerd en dat maakt het nog een stuk duurzamer.

 

Kiezen voor L2L-ledscreens voor jouw led schermen

L2L-ledscreens werkt al langere tijd als Digital Signage specialist in de hele Benelux en heeft al veel grote partijen mogen voorzien van goede binnen-en buitenreclame. Ze leveren daarbij totaaloplossingen van concept tot de daadwerkelijke uitvoering. Daarbij wordt altijd veel aandacht besteed aan het goed positioneren van je