Om erachter te kopen wat de koper prijs is kunt u een kijkje nemen op de website van Krommenhoek Metals. Zij vertellen u precies hoeveel de koper prijs waard is. Oud koper bestaat uit koperdraad, oud roodkoper buis- en plaat resten, oud muntgeld, elektrolytisch roodkoper, oude koperen potten en pannen, oud koperen gevel delen en aluminium/koper koelers. Oud koper is erg eenvoudig te recyclen, doordat het een zeer laag smeltpunt heeft van 1083 graden celcius. Het kookpunt van oud koper is 2570 graden. Oud koper wordt ook wel nieuw roodkoper restanten, rood koper handgepeld en gemengd rood genoemd.

Koper prijs weten

Ik wilde graag de koper prijs weten van mijn koper. Op het internet kwam ik terecht op de website van Krommenhoek Metals. Op de website kwam ik informatie tegen over oud koper en over de prijzen hiervan. Ik beschikte over 5 kilo oud koper handgepeld en op de website van Krommenhoek Metals was dat €23,75 euro waard. Het was erg makkelijk om uit te rekenen hoeveel de koper prijs is per kilo.

Conclusie van inleveren koper

Ik besloot voor het bedrag mijn koper in te leveren. Ik had de 5 kilo oud koper niet nodig en het leek mij verstandig om in te ruilen voor geld. Ik ben achteraf erg blij dat ik mijn oude koper heb ingeleverd en het kan worden gerecycled. Het is milieubewust en u kunt er geld voor krijgen door het inleveren van koper. Om de koper prijs te weten te komen kunt u de website van Krommenhoek Metals bekijken.