VRF systeem voor mijn kantoor

VRF systeem

Voor mijn kantoor ben ik opzoek gegaan naar een VRF systeem. Dit is een airconditioning speciaal voor kleine ruimte’s en deze konden wij kopen bij Airco Time. Op de website van deze onderneming zag ik dat zij de bekende merken zoals Mitsubishi Heavy, Panasonic en LG verkopen, maar ook nog andere merken. De airco die ik graag wilde hebben, voor mijn kantoor, zorgt voor een economische en comfortabele verkoeling. Ook is dit soort airco gemakkelijk in gebruik en milieu vriendelijk. Precies dus wat ik zocht voor mijn kantoor ruimte. Daarom maakte ik een afspraak met deze onderneming om deze airco te laten plaatsen.

VRF systeem

Lekker koel de zomer door in mijn kantoor

De medewerker van het bedrijf Airco Time, kwam bij mijn kantoor om een vrijblijvende offerte op te maken voor het kopen en plaatsen van de VRF systeem. Nadat ik de offerte had bekeken besloot ik dat dit bedrijf bij mij de airco mocht gaan plaatsen. De medewerker kwam al snel bij mij op kantoor en binnen twee uur had die de airco al geplaatst en werkte het meteen. Nu kan ik lekker koel de zomer door op kantoor. Daarom kan deze aanrader niet ontbreken op deze blog.