Vandaag is het de beurt aan BTL.nl

Het bekijken en beoordelen van webpagina’s en websites begint vandaag bij BTL.nl. Voer allereerst het adres www.btl.nl in op de internetpagina. De binnenkomst is rustig met een overzichtelijk menu in zwarte letters. Deze vind je bovenaan de pagina, rechts naast het logo van BTL. Het is een goed logo, omdat je in één oogopslag kan zien dat het om de natuur gaat. Tenminste het is een duidelijke afbeelding van een blaadje. Als thema’s kun je klikken op uw branche, projecten, expertises en werken bij. Na het zoekicoontje kun je helemaal rechts het menu vinden. De site is te lezen in het Nederlands, Frans en Engels.

BTL.nl beschikt over groene vingers

Onder het thema branche wordt direct duidelijk dat het een brede onderneming is. Zo wordt er door BTL ingezet op wonen, leren, ontspannen, werken, bouwen, zorgen en sporten. Door een kijkje te nemen bij projecten, wordt het steeds meer helder wat BTL precies doet. Je vindt er verschillende projecten die men ontworpen en gerealiseerd heeft. Dat het bedrijf over specialisme en expertise beschikt, kun je lezen bij onze expertises. Deze zijn in drie werkmaatschappijen verdeeld, te weten advies, bomendienst en realisatie. Als laatste kun je kijken bij werken bij. Naast vacatures kun je hier lezen over wat medewerkers vertellen.

Wat is jouw mening?

Mocht je nog meer willen weten over BTL.nl, ga dan naar het menu, dat helemaal rechts bovenaan de homepage staat. Hier vind je natuurlijk alle contactinformatie. Ook kun je lezen wat de vijf garanties zijn en van welke certificering er sprake is. Wil je weten op welke manier het bedrijf aan ondernemen doet, klik dan op MVO. Vergeet niet om het laatste nieuws te bekijken onder actueel. Neem nog even de tijd die je nodig hebt voor deze website en laat tot slot je mening hierover achter op de gebruikelijke wijze.