Tips voor meer leads via LinkedIn

Wist je dat LinkedIn een heel goed platform is om leads te verzamelen voor jouw bedrijf? Dit is zeker het geval voor B2B-bedrijven. Want op LinkedIn zijn veel ondernemers actief. Wil je weten hoe je dit aanpakt? En wil je leadgeneratie tips? Lees dan snel verder!

Meer leads voor je bedrijf

Iedere ondernemer is natuurlijk altijd op zoek naar manieren om meer leads te genereren. Maar soms zijn bepaalde technieken toch niet helemaal bekend. Het genereren van leads via LinkedIn is daar één van. Hoewel het steeds vaker wordt gebruikt, zijn er nog veel ondernemers die niet precies weten hoe ze het platform in kunnen zetten. En dat is zonde. Want de mogelijkheden met LinkedIn zijn echt enorm. Men is hier in staat om vrijwel iedere ondernemer te bereiken die ze willen. Je kunt namelijk direct adverteren in de berichten inbox van ondernemers. Zo kun je gelijk je boodschap kwijt en kun je zeer gericht adverteren.leadgeneratie tips
Tevens is het mogelijk om de berichten die je plaatst te promoten. Zo kun je een bericht van je bedrijfspagina promoten aan een doelgroep welke je zelf hebt samengesteld. Op deze manier kun je zeer gericht te werk gaan. Wat vaak zal resulteren in veel leads. Daarnaast kun je jouw lead magneet promoten op het platform. Heb je bijvoorbeeld een nieuwsbrief? of geef je regelmatig webinars? Dan kun je deze promoten om zo meer inschrijvingen te vergaren. Op deze manier kun je gelijk inzien hoeveel je betaalt per lead. Zo is het mogelijk om uit te rekenen hoeveel het adverteren kost. En hoeveel je ervoor terugkrijgt. We raden je aan om hierbij een expert in te schakelen. Vooral wanneer je zelf weinig verstand hebt van het platform, is het een goed idee om hulp in te schakelen.