Tips om een fijne werkplek te vinden

Werkplek

Ben jij het thuiswerken helemaal zat en mag je maar deels op kantoor blijven werken? Dan is het wellicht een idee om voor één of twee dagen per week een plek buiten kantoor en thuis te zoeken, zoals een flexwerkplek in de buurt. Denk hierbij aan de bibliotheek, een lunch café of een artistieke ruimte die plaatsen vrijmaakt voor flexwerkers. Hieronder meer tips om een fijne werkplek te vinden.

Luxe werkplekken

Ben jij op zoek naar een warme en luxe werkplek? Kijk dan eens of het mogelijk is om in de lobby van een luxe hotel te werken. Vaak is dit wel mogelijk mits je ervoor zorgt dat je één of meerdere consumpties nuttigt of ter plaatse gebruik maakt van de mogelijkheid om te lunchen. Vaak zijn deze hotels ook nog eens voorzien van goede wifi, wat uiteraard ook erg fijn is tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden via de laptop. 

Gezellige werkplekken

Ben je op zoek naar reuring, gezelligheid en levendigheid tijdens je werk. Zoek dan eens naar een flexwerkplek in de buurt in een plaatselijk café of restaurant. Vaak kun je hier genieten van goede koffie, thee of een lunch en tegelijkertijd gebeurt er altijd wel iets om je heen en valt er genoeg te zien. Er zullen waarschijnlijk genoeg flexibele werkplekken in de buurt zijn waar je ook nog een beetje gezelligheid tijdens het werk mee kunt pakken.

Rustige werkplekken

Heb je moeite om je te concentreren en ben je daarom op zoek naar een rustige flexwerkplek? Kijk dan eens rond in de bibliotheek of een stilteruimte van een hogeschool of universiteit om rustig te werken. Vaak kun je dan in de kantine ook nog eens voor een klein bedrag genieten van koffie of een snelle lunch. Ben je op zoek naar een rustige flexplek in Utrecht? Kijk dan online eens rond wat daarvoor aanbod te vinden is om rustig je werk te kunnen verrichten. 

Toffe werkplekken 

Ben je op zoek naar een creatieve flexwerkplek om je creativiteit en motivatie van een boost te voorzien? Kijk dan online eens naar de plekken bij jou in de buurt op een locatie zoals een oude school, industrieel pand of pand wat gedeeld wordt door meerdere ondernemers om met gelijkgestemden in contact te kunnen komen in een leuke, creatieve omgeving.