Snel de hulp van rie ingeschakeld

rieAls werkgever ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw werknemers. Ik vind het daarom ook erg belangrijk dat mijn werknemers in een veilig pand werken. Aangezien ik zeker wist dat er een aantal dingen verbeterd konden worden heb ik de hulp ingeschakeld van rie. Het bedrijf is hierin gespecialiseerd en heet al jarenlange ervaring.

Op internet staan veel goede recensies over rie. Zo stond er dat ze een laag uurtarief hebben en ook fantastisch werk leveren. Het is namelijk erg belangrijk dat je pand goedgekeurd word door de arbodienst. Gelukkig heeft dit bedrijf mij uitstekend geholpen en ben ik nu voorzien van een goed beveiligd pand.

Echt een aanrader. Goedkoop-Duurkoop

Toen ik contact opnam met het bedrijf kwamen ze de volgende dag al langs om alles te inspecteren. Zo zagen ze direct dat er een bordje moest komen voor de nooduitgang en dat er een veiligheidsplan gemaakt moest worden. Ik als werkgever heb er toen voor gezorgd dat alles veilig is gemaakt. Zo weet iedere werknemer van het plan af en mocht er brand zijn weten ze precies wat ze moeten doen. Ten eerste is dat belangrijk voor mijn werknemers, maar ook voor het bedrijf zelf. Wat betreft de kosten viel het reuze mee. Als ik de prijzen vergeleek met soortgelijke bedrijven zit er een groot verschil tussen. Ik wil je daarom ook echt adviseren om naar dit bedrijf te gaan. De kans dat je dan een boete krijgt van de arbo is 0,0.