Slimme manieren waarop je als bedrijf geld kan besparen

zit-sta-bureau

Als bedrijf wil je natuurlijk alle onnodige kosten besparen. Je weet van alle welbekende trucjes, maar er zijn ook een hoop onzichtbare manieren waarop je als bedrijf geld kan besparen. Wist je dat zelfs een zit sta bureau elektrisch je een hoop geld kan besparen? Hoe dit werkt, en nog veel meer andere tips zullen we je in dit artikel vertellen. Veel besparingen vereisen van te voren een kleine investering, maar die verdien je dan ook vaak weer vrij snel terug. In de volgende alinea zullen we beginnen door je over de voordelen van CO2 melders te vertellen, want die kunnen verrassend genoeg voor veel productiever personeel zorgen.

Hoe CO2 melders de productiviteit verhogen

Mensen hebben zuurstof nodig om te werken, dat leren we allemaal op de basisschool. Maar zuurstof heeft meer invloed dan we soms denken. Een klein beetje zuurstof te weinig is niet gevaarlijk, maar maakt ons wel een stuk vermoeider. Een CO2 melder kan zien wanneer er te veel CO2 in de lucht zit, en er dus ook te weinig zuurstof is. Dan weet je dat er een raam open moet, en zo komt er nieuwe zuurstof bij, en dan wordt een hoop vermoeiing voorkomen.

Probeer zorgkosten te voorkomen

Als werkgever heb je de plicht om je personeel door te betalen als ze ziek zijn. Dat is logisch, want ten eerste zijn ze voor hun inkomsten van jou afhankelijk, maar ten tweede is het vaak ook het werk waar de meeste ziekte wordt opgelopen. Het is dus ook een kostenbesparing als je je personeel een gezondere werkplek geeft. Een zit-sta bureau is dus een fantastische investering om ervoor te zorgen dat de rug van je personeel er een stuk beter bij blijft. Het voorkomen van deze ziekten betekent dat jij geen ziek personeel meer hoeft door te betalen.