Schade voorkomen? Maak gebruik van handwikkelfolie!

Wil je schade voorkomen? Het antwoord is natuurlijk ‘ja’. Want wie wil er nou geen schade voorkomen? Het zorgt er namelijk direct voor dat je veel geld bespaart. Het is vervelend om voor een grote kostenpost te komen staan. Maar wat als je dit kunt voorkomen? Dat zou toch ideaal zijn. Je kunt ervoor zorgen dat je handwikkelfolie gebruikt. In dit artikel kun je lezen wat handwikkelfolie is, hoe je het kunt aanbrengen en waar je dit kunt aanschaffen. Lees mee in dit artikel!

Handwikkelfolie aanschaffen

Schade voorkomen is iets dat iedereen toch wil? Maar je moet dan wel weten hoe je dat aanpakt. Een van de manieren om schade te voorkomen is het gebruik maken van handwikkelfolie. Allereerst, hoe pas je deze folie toe? Je kunt deze handmatig aanbrengen. Maar je kun deze folie ook aanbrengen met een dispenser. Wat dat precies is leggen we je ook graag uit. Want het kan namelijk voor veel gemak zorgen. Met een dispenser voor rekfolie kun je de folie gemakkelijk aanbrengen rondom pallets of pakketten. Je kunt daarbij kiezen uit de verschroomde dispenser, maar kunt ook de keuze maken voor de kunststof dispenser. De eerste dispenser is geschikt voor rollen handwikkelfolie met rolbreedtes van 45 tot 50 cm. Het is een stevige dispenser en zorgt ervoor dat jouw onderrug minder belast raakt. Wel zo fijn, toch? Het zorgt er ook voor dat het afrollen een stuk gemakkelijker wordt gemaakt. En gemak is handig, je bespaart daardoor ook tijd en dat is toch wat jij wilt in deze tijd? De wikkelfolie of rekfolie dispensers zijn speciaal ontworpen om het leven een stukje gemakkelijker te maken. Lijkt ons wel zo fijn. Naast de kunststof variant is er ook nog de metalen variant. Deze werkt ook goed. En heb je toch een kleinere versie nodig? Kies er dan voor om voor de mini wikkelfolie dispenser te gaan. Je kunt gemakkelijk het handvat gaan gebruiken, want daar steek je een rol in en dan zal de rol er soepel uitrollen. 

Als je de handwikkelfolie hebt aangebracht zullen jouw pallets een stevig en ook een stabiel geheel vormen gedurende de gehele opslag en ook het transport. Wist je dat er ook direct bescherming wordt geboden tegen:

  • Vocht 
  • Vuil 
  • Stof

Als je niet weet welke foliedikte geschikt is, kun jij altijd even kijken op de website of overleggen met dit bedrijf. En alle soorten rekfolie zijn gemaakt van LDPE folie: lage dichtheid polyethyleen.

Handwikkelfolie kopen via viv.nl”>www.viv.nl

Heb jij genoeg gelezen over handwikkelfolie en wil jij het ook aanschaffen? Als jij er vandaag voor kiest om deze folie te kopen, zal het gevolg zijn dat jij schade kunt voorkomen. En als je ervoor kiest om de handwikkelfolie met een dispenser aan te brengen, zul je ook minder handelingen verrichten. Het is uiteraard een prima keuze als je ervoor kiest om toch handmatig aan te brengen. Op die manier kun jij precies alles doen in jouw tempo. De keuze is aan jou, maar de voordelen van deze folie zul je in ieder geval gaan ervaren. Bestel direct jouw product of meerdere producten via viv.”>www.viv. Vragen? Schroom niet deze te stellen!