Reclame op de gevel van je bedrijfspand? Dit zijn de mogelijkheden

professionele gevelreclame

Een bedrijfspand kost gemiddeld genomen per maand een paar duizend euro. Daarmee vormt het voor veel ondernemers een grote kostenpost. Dus hoe fijn zou het zijn als je die kostenpost optimaal kunt benutten, door er een reclameobject van te maken? Met professionele gevelreclame is dat mogelijk. In dit artikel ontdek je de verschillende mogelijkheden van gevelreclame.

Doosletters

Met doosletters kun je alle kanten op om je reclameboodschap vorm te geven. Bovendien zijn doosletters niet alleen overdag goed zichtbaar, maar ook ‘s avonds. Je kunt ze namelijk van ledverlichting voorzien. Je kunt de doosletters op de gevel plaatsen, maar je kunt ze ook op het dak laten monteren.

Lichtbakken

Een lichtbak bestaat in tegenstelling tot doosletters uit één geheel. Lichtbakken zie je vaak terug in de vorm van een logo of een rechthoek met daarop een reclameboodschap. Lichtbakken zijn standaard van ledverlichting voorzien en kun je, net zoals doosletters, zowel op de gevel als op het dak laten monteren.

Freesletters

Wil je een stijlvolle reclameboodschap op een gevel? Dan zijn freesletters een uitstekende keuze. Ze zijn namelijk een stuk stijlvoller vormgegeven dan doosletters en lichtbakken. Met name RVS freesletters zijn bijzonder stijlvol. Het nadeel van freesletters is dat ze plat zijn en daardoor minder goed opvallen dan de dikkere doosletters en lichtbakken.

Voor wat betreft de verlichting kun je gebruik maken van spots die je op de gevel laat monteren. De spots verlichten de freesletters van onderen. Dit geeft als het donker is een mooi effect op de reclameboodschap.

Spandoeken

Spandoeken zijn bij uitstek geschikt als je regelmatig een andere reclameboodschap op een gevel wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan een tijdelijke actie voor een bepaald product of dienst. Spandoeken worden in een stalen frame vastgemaakt en zijn relatief goedkoop in aanschaf. Het nadeel van spandoeken is dat ze in de loop der jaren wat kunnen verkleuren. Maar gezien de relatief lage aanschafprijs is dat niet zo erg.

Objekt Reclame is specialist in gevelreclame

Het laten maken van gevelreclame is specialistisch werk. Bovendien is het belangrijk dat je het juiste materiaal kiest waarvan de gevelreclame wordt gemaakt. Zo zijn bepaalde materialen niet geschikt voor als je bedrijfspand dicht bij de kust staat.

Het zout in de omgeving kan het materiaal namelijk aantasten. Voor een goed advies over gevelreclame is het daarom belangrijk om een specialist te benaderen en om advies te vragen. Object reclame in Moordrecht is een voorbeeld van een dergelijke specialist.