Prachtige kleding ontworpen bij Max bedrijfskleding

kleding2Mijn baas heeft mij ongeveer vier maanden geleden de taak gegeven om te zoeken naar nieuwe kleding voor de werknemers, de huidige heeft een te zwakke stof en is redelijk hoog geprijsd. Hij gaat te vaak stuk en dan moeten we nieuwe kleding aanschaffen wat weer duur is. Ik ging online zoeken naar alle verschillende mogelijkheden en stuitte na uren zoeken op Max bedrijfskleding waar je bedrijfskleding kunt laten bedrukken. Het kost amper iets in verhouding tot de kleren die we hiervoor gebruikten en dat is een van de grootste redenen dat ik hiervoor kies. Ook is de kwaliteit van de stof stukken beter dan de oudere stof die we gebruikten.

Het was een mooie oplossing

kleding3Ik legde het idee voor aan mijn baas om voordelig bedrijfskleding te bedrukken bij Max bedrijfskleding, hij bekeek het plan en vond het ook een zeer goed idee. Het zou in ieder geval geld besparen op de korte en vooral ook de lange termijn. Voor ondernemers is kleding1dit perfect omdat de koste die je maakt in principe uit je eigen zak komen, en als je dit kunt behouden dan levert het alleen maar meer winst op. Ook is het fijner voor het personeel om gewoon vaste en vooral mooie kleding te hebben die niet om de havenklap stuk gaat. Ik zou het ondernemers aanraden om net als mij goed te onderzoeken naar alle mogelijkheden voordat je iets aanschaft omdat je heel vaak ergens anders het zelfde product kunt krijgen voor minder geld.