Zakelijk

Photobooth huren voor een groot feest!

Photobooth huren zodat wij een groot feest kunnen geven. Althans, ik ben van mening dat dit gewoon bij een feest hoort! Voor een paar maanden terug kregen wij te horen dat onze werkgever vijftig jaar zou worden. Dit is natuurlijk niet iets wat je zomaar voorbij laat gaan toch? Hierdoor hebben wij een grote Abraham pop laten plaatsen voor zijn kantoor om te laten weten dat wij het niet zijn vergeten. Hij had dit niet verwacht en vond het fantastisch! Op dat moment kwam hij op het idee om een feest te gaan geven voor het gehele bedrijf. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen en ik heb aangeboden om mee te helpen met het organiseren van dit feestje.

Photobooth huren was het eerste wat werd geregeld

Normaal gesproken zou je denken dat het eerste waaraan gedacht wordt zijn de hapjes en drankjes. Mijn werkgever dacht als eerste aan het huren van een photobooth! Dit wilde hij maar al te graag hebben tijdens het feest. Zo kan het gehele bedrijf op de foto en krijg je een onwijs leuke collage ervoor terug. Mijn opdracht was om een bedrijf te vinden die dit voor ons kan realiseren. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken en terecht gekomen bij jongensvandephotobooth.nl. Alleen al bij het zien van de website werd ik er vrolijk van! Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een offerte op te vragen zodat wij precies weten wat de kosten gaat worden. Nog geen uur later hadden wij de offerte al weer retour gekregen en hoorde ik mijn werkgever een afspraak maken met dit bedrijf voor het feest.

Photobooth huren