Pallet bestellen

Pallets opkopen is een belangrijke taak van de Palletcentrale. Door de inkoop van deze materialen kunnen zij ervoor zorgen dat er geen onnodige bomen gekapt moeten worden. Want hier is het mogelijk om zowel nieuwe, maar ook gebruikte modellen te bestellen. De eerste keer toen ik deze materialen nodig had, ben ik op deze website terecht gekomen. Ik was op zoek naar modellen om zo ons magazijn op te kunnen ruimen. Wij hebben een zeer groot magazijn, maar de producten die wij zelf ontwerpen staan kris en kras door elkaar. Hierdoor is het erg onoverzichtelijk geworden om te kunnen zien wat er nog wel of juist niet meer in voorraad was. Hier moest snel verandering in komen en die taak was nu aan mij om dit te regelen.

Houten pallet

Om te beginnen diverse pallets opkopen

Om een begin te maken aan de op order maken van het magazijn heb ik diverse pallets gekocht. Hiermee konden de producten opgestapeld worden en makkelijker met een heftruck worden verplaatst. Echter was het belangrijk om de juiste modellen te bestellen. Want hier speelt het gewicht en de afmetingen van onze producten zeker een belangrijke rol. Daarom heb ik eerst het geweldige assortiment online bekeken, wat er allemaal te koop was bij de Palletcentrale. Per pallet is er een zeer goede foto online te vinden, met een duidelijke uitleg over dit product. Zo kan je hier de afmetingen lezen en de gewichtrange. Dit laatste is erg belangrijk, anders loop je de kans dat deze pallets onder het gewicht van de producten die wij hierop willen zetten bezwijken. Ook het materiaal waar deze van zijn gemaakt is erg belangrijk. Want dat er zoveel keuze is, dat had ik zelf ook niet kunnen bedenken.

Pallet bestellen

Snel geleverd

Met de uiterste zorg heb ik een bestelling geplaatst. Voor onze diverse producten de juiste pallet gekozen. Bijzonder snel nadat ik de bestelling had gemaakt en deze had betaald werd mijn bestelling al geleverd. Ons magazijn ziet er bijzonder netjes uit.