Packtstore: de beste keus voor uw webshop

Bent u de trotse eigenaar van een webshop en wilt u zo efficiënt mogelijk werken? Laat het logistieke proces van uw webshop dan over aan het gedreven team van Packstore. Deze specialisten in co-packing en E-fulfilment bieden alle benodigde diensten onder één dak aan. Kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en scherpe tarieven zijn hier altijd het uitgangspunt. Maak gebruik van de diensten van packstore en u zult een snellere doorlooptijd, betere kwaliteit en minder stress ervaren. Dat klinkt ideaal toch?

Meer over de diensten van Packstore

Voor de volgende diensten kunt u bij Packstore terecht:

  • Handmatig inpakken/ompakken
  • E-fulfilment
  • Machinaal verpakken
  • Opslag/orderpicking/distributie
  • Coderen/etiketteren
  • Displays opzetten/afvullen

Als geen ander weten ze bij Packstore dat het handmatig in- en ompakken van goederen maatwerk is. Hier zijn ze dan ook goed in! Het maakt niet uit om wat voor producten het gaat, de medewerkers zetten zich volledig in voor het beste resultaat. Een andere dienst is machinaal verpakken. Er wordt gewerkt met de modernste apparatuur en technieken. Uw producten kunnen dus perfect machinaal verpakt worden. Wilt u bijvoorbeeld doosjes bundelen, sealen of krimpen? Bij Packstore is het allemaal mogelijk! U kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van E-fulfilment, waarbij de logistieke afhandeling van alle webwinkelorders door Packstore worden uitgevoerd. Alles wat te maken heeft met het logistieke proces wordt u uit handen genomen. De tijd die u hiermee bespaart kunt u weer investeren in uw webshop.

Meer weten over de mogelijkheden?

Heeft u dus een logistieke totaaloplossing nodig voor uw organisatie? Bij Packstore bent u aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat Packstore voor u kan betekenen? Neem gerust contact op om vrijblijvend kennis te maken. Ook indien u meer informatie wenst over de diensten kunt u gerust bellen of mailen. U vindt Packstore in Ede.