Op zoek naar de beste lichtbakken?

Natuurlijk wilt u uw bedrijfsnaam het liefst aan de hele wereld laten zien. Zeker wanneer u een bedrijfspand bezit, moet iedereen weten dat ú vanuit deze plaats onderneemt. Hoe u zichzelf in de spotlights zet? Bijvoorbeeld door het plaatsen van Lichtbakken. Deze zijn verkrijgbaar in zeer diverse uitvoeringen en afmetingen. Het is maar net wat u passend vindt voor uw bedrijf.

Welke soort lichtbakken zoekt u?

Wilt u een wandlichtbak aan de gevel? Of liever een vrijstaande lichtbak, een luifellichtbak of een uitsteekbak? Het ligt er maar net aan hoeveel ruimte u aan uw gevel heeft. Zo zijn enkelzijdige lichtbakken er al in de kleinste afmetingen. Deze worden tegen vlakke ondergronden gemonteerd zoals luifels, muren of damwandprofielen. De vrijstaande lichtbakken worden met behulp van aluminium steunen op een dak of luifel geplaatst. Hiervoor moet er vanzelfsprekend voldoende draagkracht zijn om de bak te dragen. Ook onder een luifel kunnen bakken geplaatst worden. Deze bakken stralen aan twee zijden licht uit. Wilt u zich onderscheiden met custom made lichtbakken? Laat dan uw creativiteit de vrije loop met de ‘Specials’. Dit zijn lichtbakken in de meest uiteenlopende vormen. Gaat u voor een ovale vorm, een ruit of misschien zelfs een hart? Alles is mogelijk. Het is maar net wat bij uw gevel en onderneming past. Eén ding is zeker, uw bedrijfsnaam valt in vervolg lekker op. Geen potentiële klant zal nog zomaar uw bedrijfspand voorbij rijden.

Van ontwerp tot plaatsen

Het is aan te raden om uw lichtbakken door vakmensen te laten plaatsen. Op die manier weet u zeker dat ze het best tot hun recht komen én dat ze op een veilige manier gemonteerd worden. Experts met ruim veertig jaar ervaring vindt u bijvoorbeeld bij Bosman Reklame. Deze mensen weten u precies te vertellen wat de (on)mogelijkheden voor uw gevel zijn. Doordat Bosman eigen mensen stuurt, weten zij precies met welke materialen ze te maken hebben en hoe ze dit het best kunnen monteren. U weet op die manier zeker dat u nog jaren van uw nieuwe lichtbakken kunt genieten.