Op ons kantoorpand nieuwe dakbedekking in Zwijndrecht gekregen

dakbedekking in Zwijndrecht

Wij hebben nieuwe dakbedekking in Zwijndrecht gekregen op ons bedrijf. Nog niet zolang geleden zijn wij hier terecht gekomen. Op zich een zeer leuk pand, maar het dak was niet om aan te zien. Omdat wij in eerste instantie bezig waren om de binnenkant van dit pand op te knappen, waren wij nog lang niet toe aan de buitenkant. 

Terwijl wij bezig waren om de kantine op te knappen, raasde er een vreselijke storm over het land. Waar ik in het begin al bang voor was, gebeurde ook, ons dak kon deze storm niet aan.  dakbedekking in Zwijndrecht

Nieuwe dakbedekking in Zwijndrecht gekregen

Nadat de storm over het land raasde, waren er verschillende dakpannen van ons dak afgewaaid. Niet dat ik het erg vond, want deze pannen zagen er verschrikkelijk uit. Echter door de regen kregen wij lekkage op zolder en daar waren wij minder blij mee.

Iets sneller dan verwacht, waren wij genoodzaakt om een nieuwe dakbedekking in Zwijndrecht te laten maken. J&B Dak- en Totaalonderhoud heeft ons hier bijzonder goed en snel mee geholpen. Eindelijk kwam mijn wens, helaas op een verkeerde manier, uit. Maar nu hebben wij een zeer mooi dak, op ons kantoor gekregen, met zeer mooie dakpannen. Eindelijk is ons kantoorpand helemaal af!