Neem eens een kijkje bij Bizzix!

apple_30_pins_datakabelOnlangs heb ik Bizzix ontdekt. Wat was dat een goede vondst, zeg! Zoals de meeste Nederlanders heb ik ook een smartphone. Die dingen zijn ontzettend handig, maar het leven van de batterij laat sterk te wensen over.
De vorige keer is het mij bijvoorbeeld overkomen dat ik mijn mobiel de hele nacht had opgeladen. Ik heb hem toen in de ochtend in mijn zak gestoken en hem er verder niet meer bij stilgestaan. Op een gegeven moment kwam ik in de file terecht. Dat was minder, want op het werk had ik een belangrijke afspraak en mijn werkgever zat zeker op me te wachten. Ik wist dat hij op me rekende. Ik zat nog even gewoon in mijn auto en dacht dat de file zo weer voorbij zou zijn, of althans, dat ik er zo weer uit zou kunnen rijden en dat ik alsnog op tijd op mijn werk zou komen. Dat viel echter vies tegen.

logo (54)Batterij leeg

Toen ik doorkreeg dat de file nog wel even zou aanhouden, besloot ik mijn baas te bellen om hem te laten weten dat ik in de file stond en dat ik waarschijnlijk later zou zijn. En toen zag ik dat de batterij alweer leeg was! Nu kon ik dus niemand bereiken, en erger nog, niemand kon mij bereiken!
Dat was een erg vervelende zaak. Mijn werkgever was uiteraard behoorlijk overstuur, omdat ik de afspraak gemist had. Op dat moment besloot ik om een reserve-batterij te kopen, en toen vond ik al gauw Bizzix. Hier hadden ze zowel batterijen als ook opladers voor de iPhone. En ze waren nog heel voordelig ook! Ik heb er gelijk twee besteld, tezamen met een extra oplader en ik moet zeggen, de kwaliteit bevalt me goed. Zeker een aanrader!

iphone_ipad_usb_oplader