Meubelspecialist Super Seat

Super Seat is de meubelspecialist voor een ieder de op zoek is naar modieuze en kwalitatieve stoelen voor op kantoor of in de onderneming. De meubelspecialist is inkoper en verkoper van horeca meubilair. Er is een ruim assortiment welke bestaat uit allerlei soorten stoelen in verschillende kleuren. Je vindt er bijvoorbeeld stapelstoelen, designer stoelen, klapstoelen en cafestoelen. Bij ons vind je altijd de juiste stoelen voor jouw onderneming om jouw klanten van een zitgelegenheid te voorzien. Met de stoelen van de meubelspecialist weet je zeker dat jij jouw zitgedeelte binnen de onderneming in stijl kunt aankleden.

Voor partijen welke niet op zoek zijn naar stoelen, maar juist hun eigen stoelen willen verkopen, is Super Seat ook een optie. Het fijne is dat er altijd een bod aan jou wordt gedaan. Ongeacht wat de staat van jouw goederen is. Heel fijn dus, zo kun je altijd jouw stoelen kwijt, ook al heb je ze jaren geleden gekocht en je verdient er altijd iets aan terug. Je kunt hiervoor gerust contact met ons opnemen om te bekijken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Dit kan gebeuren per email of telefoon.

De meubelspecialist heeft niet alleen een ruim aanbod, maar haar voorraad aan stoelen wordt verkocht tegen een zeer lage prijs. Zo heb topkwaliteit stoelen tegen een deugdelijke prijs. De stoelen zijn direct leverbaar en kunnen aan jouw geleverd worden. Wil je graag dat de stoelen bij jou geleverd worden? Overleg dit dan vooraf met ons.

Heb je het aanbod online gezien, maar wil je het graag in persoon doen? Kom dan gerust langs en bekijk ons aanbod in de winkel. Onze adviseurs begeleiden u dan in uw zoektocht naar de perfecte stoelen voor uw onderneming. Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur open. Wij zien u graag!