Maak verhuizen makkelijk dankzij een opslagruimte in Amersfoort

Wanneer je gaat verhuizen, dan heb je waarschijnlijk net een nieuw huis gekocht. Wanneer de sleutel precies wordt overgedragen is altijd afhankelijk van de afspraak tussen de verkoper en de koper. Het kan dus zo zijn dat je op 15 juli de sleutel krijgt en dat je daarom vast op 30 juni de huur van de oude woning opzegt. Anders betaal je immers 2 werken huur voor een woning waar je niet woont. Als je dat doet, dan zit je wel met de inboedel. Deze moet je immers op 30 juni uit je woning halen. Dat moet waarschijnlijk nog eerder, want op de laatste dag vindt vaak een inspectie plaats. Daarvoor moet alles dus uit de woning zijn. Daarom is het een goed idee om een opslagruimte in Amersfoort te huren. Als je namelijk een opslagruimte gaat huren, dan kun je de inboedel twee weken lang opslaan en vervolgens, als je dan de sleutel van je nieuwe woning krijgt, kun je alles vanuit de opslagruimte in Amersfoort overbrengen naar de nieuwe woning. Uiteraard kun je de opslagruimte in Amersfoort ook voor een langere periode huren. Het is maar net hoe het jou uitkomt en hoe lang je de opslagruimte nodig hebt. Het huren van een box is uiteraard veel goedkoper dan het huren van een volledige woning. Het is in veel gevallen dan ook goedkoper om even een box te huren. Maar als je twee weken moet overbruggen, dan valt er ook wat voor te zeggen om de huur gewoon na die 2 weken op te zeggen. Dan hoef je ook niet met al die spullen te sjouwen. Maar als het langer dan 2 weken duurt, dan wordt het wel kostbaar om huur te blijven betalen. Maar je hebt dan wel gewoon een plek om te wonen, dus in principe is er dan niets aan de hand. Het is anders als je je eigen woning ook hebt verkocht en er gewoon uit moet. Soms weet je nog niet wanneer je zelf in de nieuwe woning kunt of willen kopers graag kopen zolang ze er zo snel mogelijk in kunnen. In dat geval sta je simpelweg tijdelijk even op straat. Het is in zulke gevallen fijn dat je je inboedel veilig kunt opslaan in een opslagruimte in Amersfoort. Je kunt vervolgens zelf gemakkelijk met je koffertje ergens aankloppen. Je hoeft immers niet ook de hele inboedel bij iemand in de garage te dumpen. Kijk dan ook gerust eens op easybox.nl en ontdek alles over de boxen die je hier kunt huren. 

Surf naar easybox.nl en huur direct een opslagruimte in Amersfoort

Als je ruimte nodig hebt voor je spullen, dan kun je via easybox.nl meteen een opslagruimte in Amersfoort huren. Je op de site terecht voor boxen van verschillende formaten zoals: 

  • XXS
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL

Dus zowel de kleine studenteninboedel als de royale inboedel van een vrijstaande woning kan gestald worden in de boxen van easybox.

Kijk voor meer informatie op easybox.nl

Als je meer wilt weten of als je een opslagruimte in Amersfoort wil huren, dan kun je terecht op de website van easybox.nl.