Wat een geweldig leuk idee, laser snijden. Vooral omdat ik de aangewezen persoon was om voor onze relaties een relatiegeschenk moest vinden. Vaak kregen deze een pen met logo of een zakagenda, maar op den duur is dat ook zo afgezaagd. Daarom was ik vastberaden om eens heel iets anders te bedenken en gelukkig had ik dit al snel gevonden. Omdat ik voor ons bedrijf een afspraak bij Piant Stanztechniek in Waalwijk had gemaakt om een ontwerp voor ons bedrijf te laten maken. Tijdens dit bezoek zag ik verschillende ontwerpen staan en hangen en hierdoor wist ik ineens wat een leuk relatiegeschenk voor onze klanten kon zijn, een sleutelhanger in de vorm van ons logo. Meteen dit onderwerp aangehaald en al snel kreeg ik een prototype te zien.  laser snijden

Mooi maatwerk laten maken

Ondertussen zijn de sleutelhangers al klaar en hebben de eerste relaties deze al mogen ontvangen. De reacties waren allemaal zeer positief en vielen dus in goede aarde. Het is mogelijk om verschillende materialen te gebruiken om te laser snijden. Denk hierbij aan metaal, glas, steen, textiel en zelfs plastic en hout behoren tot de mogelijkheden.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft, kijk dan eens op hun website. Weet jij al wat je wilt laten maken, vul dan het offerte formulier op de website in. Binnen een mum van tijd heb je hier antwoord op en weet jij ook waar je aan toe bent als je een ontwerp hier laat maken.