Koffiebekers bedrukken trekt de aandacht

Speels, klassiek, met illustraties of juist alleen een eenvoudig logo: met eigen kartonnen koffiebekers laat een bedrijf zien waar het voor staat. Dat is echter zeker niet de enige, of zelfs de belangrijkste reden om bekers te bedrukken. De gepersonaliseerde plastic of kartonnen koffiebekers zijn een uiterst doeltreffende en efficiënte manier om de organisatie, een evenement of een bepaalde boodschap onder de aandacht te brengen. Een bedrukte beker blijft beter hangen. Koffiebekerdirect.nl is dé specialist op het gebied van het bedrukken van koffiebekers en voert het grootste assortiment basisbekers. De beste kwaliteit en de laagste prijs, of er nou om duizend of een miljoen stuks gaat.

Alle soorten en maten

Koffiebekerdirect.nl bedrukt bekers in alle gangbare formaten, en kan daarvoor diverse technieken aanwenden. Zo behoort digitaal bedrukken tot de mogelijkheden, maar kan er ook gekozen worden voor flexodruk of offsetdruk. De klant kan de koffiebeker geheel naar eigen smaak laten bedrukken. Alleen een logo op de voor en achterkant? Prima. Volledige, honderd procent bedrukking? Ook geen probleem. Of het nou op kleine esspressocups is of gangbare bekers met 180cc inhoud.
Wat betreft de levertijd valt er tevens genoeg te kiezen. Die kan variëren tussen de 7 werkdagen en 12 weken, beginnend bij het akkoord betreffende het artwork. Mooi voor iedereen die ruim op tijd bestelt: hoe langer de levertijd, hoe voordeliger de bedrukte koffiebekers. De bekers worden in op meerdere locaties in Europa, waaronder Nederland, maar ook in China bedrukt.

Volledige bedrukking of alleen een logo

Voor een volledige bekerbedrukking wordt het design opgemaakt en gedrukt in een waaiervorm. Doordat de bekers worden gevormd na het drukproces, in de vormmachines, is het artwork gegarandeerd perfect gepositioneerd. Wanneer de keuze is gevallen op alleen een logo wordt het ontwerp gedrukt op een al gevormde beker. Door de zeer hoge drukkwaliteit zien ook deze bekers er tot in de puntjes verzorgd en professioneel uit. Op deze manier drukken kan relatief snel, wat logobedrukking zeer geschikt maakt voor bestellingen vanaf 5.000 koffiebekers, volledige bekerbedrukking is ideaal vanaf 1.000 bekers. Dat gezegd hebbende: bij Koffiedirect.nl is alles mogelijk. Meer weten? Neem een kijkje op de website.