Kies voor het gemak van online factureren

Boekhoudpakket

Vind jij facturen opmaken en versturen ook zo verschrikkelijk? Dan ben je zeker niet de enige. Je wil natuurlijk dat al jouw klanten op tijd hun betalingen voldoen en in zo’n geval kom je al snel op facturen opstellen. Door middel van een factuur is het namelijk niet alleen voor de klant, maar ook voor jezelf makkelijk te overzien voor wat er nu precies betaald wordt. Vooral wanneer je een groot bedrijf hebt dat veel betalingen ontvangt, moet je deze wel van elkaar kunnen onderscheiden en nog belangrijker: dit bijhouden in de boekhouding. 

Om het minder fijne werk van facturen opstellen en versturen net wat leuker en eenvoudiger te maken, kun je een online boekhoudpakket van Kleisteen aanschaffen. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, worden er diverse werkzaamheden uitgevoerd. Voor starters is het ideaal, want er wordt een starterspakket aangeboden waarop je ook nog eens 50% korting krijgt. 

Boekhoudpakket

Ga voor het starterspakket 

In dit starterspakket vind je allerlei tools om snel facturen te maken, je Btw-aangifte te doen, je bankmutaties te matchen en boeken en investeringen te boeken. Als je geen starter bent, kun je gaan voor het business software boekhoudpakket van Kleisteen waarin je naast bovenstaande werkzaamheden ook nog uren kunt registreren, projecten kunt vastleggen en factureren en artikelen met product- en voorraadbeheer kunt beheren.