Jij geniet van je concert, de lockers met pincode doen de rest

locker 6

 

Lockers met pincode zijn revolutionair in het versnellen en vergemakkelijken van het opbergen van spullen. Ik werd laatst meegevraagd naar een concert. Hoewel ik hier veel zin in had, zou dit voor mij een treinreis van urenlang inhouden, moest ik al mijn slaapspullen voor een weekend bij mijn ouders meeslepen en wist ik ook niet waar ik die kwijt zou kunnen. Na lang twijfelen over de lange reistijd en het gesjouw, ben ik uiteindelijk toch meegegaan. Met een klein beetje tegenzin sleep ik mijn spullen mee en arriveer eindelijk bij de evenementenlocatie. Tot mijn verbazing hoef ik daar niet eindeloos lang in een rij te staan om mijn spullen af te geven en zo’n klein papiertje te ontvangen waarop mijn nummer staat en die ik gegarandeerd na 10 minuten al kwijt ben. In plaats daarvan, kan ik zelf een locker kiezen die ik met behulp van een zelf ingestelde pincode kan bedienen!

Neem die slaap tas maar mee!

 

Deze lockers met pincode, zijn enorm handig in gebruik. Via een schermpje kun je aangeven welke grootte locker je nodig hebt, afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je wilt opbergen. Daarna stel je een pincode in die specifiek voor dat kluisje werkt, en stop je je spullen veilig weg. Na afloop toets je simpelweg de code weer in op het desbetreffende kluisje, en heb je je spullen weer terug. Voila!

 

Nooit meer eindeloos wachten op je spullen

 

Het fijne aan deze kluisjes, naast het gemakkelijke gebruik, is dus ook dat je als bezoeker veel minder tijd kwijt bent aan het opbergen van je bezittingen. Hierdoor hoef je dus niet meer veel eerder aanwezig te zijn door de lange rij en kun je gemakkelijker spullen meenemen waarover je anders zou twijfelen. Daarnaast scheelt het ook voor het bedrijf tijd en kosten, omdat er minder personeel nodig is om spullen te bewaken in bijvoorbeeld de garderobe. Kortom, lockers met pincode zijn ideaal om te gebruiken waar je ook heengaat en zorgen gegarandeerd op een snelle en veilige manier dat jouw spullen opgeborgen blijven.