Ik ben van Epson inktpatronen overgestapt naar het huismerk

logoHeb jij nieuwe inktcartridges nodig alleen weet je niet waar je die kunt halen? Dan ga ik jou hier vandaag een handje bij helpen. Je kunt voordelige inktpatronen kopen bij inktdruppel.nl, dit natuurlijk in kleur en zwart. Zelf bestel ik hier al een lange tijd mijn patronen en zij laten mij niet droog staan. Ze zijn goedkoop en betrouwbaar, een combinatie die je niet vaak tegen komt. Bij Inktdruppel heb je een brede sortering van merken, zoals Canon, HP en Epson inktpatronen. Naast de losse cartridges kun je ook voordeelsets kopen. Deze zijn dan wel slecht verkrijgbaar in het huismerk. Maar hun huismerk is zo goed dat het er zeker niet onder doet aan de topmerken. Zelf vindt ik hun levering de grootste voordeel. Zij garanderen altijd dat elke bestelling ongeacht de grote binnen twee werkdagen geleverd wordt. Maar voor alle ondernemers hier die geld willen besparen moet je echt voor het huismerk gaan.

Dit is waarom je voor het huismerk moet kiezen

brother-compatible-lc-970-1000bcmy_-inktdruppel.nl

Wanneer je bulk wilt inkopen kun je het best voor het huismerk gaan. Nu ben ik zelf in principe ook alleen voor het nemen van A-merken, maar door Inktdruppel moet ik mijn mening veranderen. Hun huismerk is echt heel goed. Dit heb ik zelf ondervonden, waar ik vroeger Epson inktpatronen, gebruik ik nu uitsluitend het huismerk. Vooral ook omdat ze net zolang mee gaan en ik zelf het verschil niet kan beoordelen. Het gedrukte papier ziet er gewoon strak en duidelijk uit. Verder geven zij een 100% garantie op hun eigen merk, dus als er iets mis gaat komen zij jou altijd tegemoet. Fijn om zekerheid als deze te hebben. Dus heb jij ook inktpatronen nodig, dan weet jij waar je ze vanaf nu gaat bestellen.

epson-compatible-t009-inktdruppel.nl