Hoe kies je de juiste drinkfles als relatiegeschenk

Relatiegeschenken4you

Er zijn op de markt veleverschillende drinkflessen voor elke smaak. Alle flessen hebben hun individuele sterke punten, zijn gemakkelijk te wassen en herbruikbaar. Dat maakt ze naast handig ook duurzaam en milieubewust – een positieve associatie die onlosmakelijk verbonden is met uw bedrijfslogo. Natuurlijk raden we aan om een duidelijk zichtbaar logo toe te voegen aan de drankfles naar keuze. Wanneer u vervolgens de bedrukte drinkflessen als relatiegeschenk weggeeft, kunt u bestaande klantrelaties verder ontwikkelen of potentiële nieuwe klanten vanuit uw doelgroep bereiken.

Wij verkopen drinkflessen gemaakt van een reeks hoogwaardige materialen. Deze omvatten metalen zoals robuust roestvrij staal en lichtgewicht aluminium, kunststof, nauw afdichtend silicium, fijn glas en stabiele Tritan. Bij het kiezen van het materiaal voor uw promotionele drinkfles of bidon, moet u rekening houden met uw doelgroep en het promotionele evenement. Als u op zoek bent naar een sportfles, behoren lichtgewicht plastic bidons of robuuste aluminium drinkflessen tot de meest geschikte keuzes. Ruimtebesparend en met een bijgevoegde karabijnhaak zijn de opvouwbare waterflessen een speciaal relatiegeschenk voor avonturiers en wandelaars. De stijlvolle glazen flessen daarentegen is een elegante keuze die uw bedrijf op een aantrekkelijke manier vertegenwoordigt.

Bidon

Naast de verschillende materialen u ook kiezen heel veel verschillende kleuren en vormen. Dit betekent dat elk bedrijf dat drinkflessen met logo wil weggeven, in staat zal zijn om een fles te vinden met een kleur en design die perfect past bij de huisstijl van hun bedrijf. Naast klassieke drinkflessen bevat ons assortiment ook een aantal flessen in meer ongebruikelijke uitvoeringen, bijvoorbeeld drinkflessen met een rietje, theezeef of fruitcompartiment.

De perfecte promotionele drinkfles voor elke gelegenheid

Wij verkopen drinkflessen en bidons als promotie-item in alle soorten en maten, zodat we aan bijna elke klantwens kunnen voldoen. Uiteraard staat ons salesteam tot uw beschikking zij hebben alle kennis van de drinkflessen en kunn u adviseren over de mogelijkheden van gebruik, doelgroep en opdruk.

Reclame