Het inrichten van kantoorpanden

Zit sta bureau's

Wanneer je met je bedrijf in een nieuw pand gaat vestigen, of als je voor het eerst naar een kantoorpand gaat, heb je waarschijnlijk allerlei nieuwe kantoormeubelen nodig. Een fijne werkplek is in principe de basis van goede werkomstandigheden. Wanneer jouw medewerkers een fijne plek hebben om aan te werken en deze ook een beetje eigen kunnen maken, voelen ze zich al een stuk sneller op hun gemak. Bij Multiratio kun je terecht voor allerlei meubelen om jouw kantoren in te richten.

Zit sta bureau's

Bureaus van Multiratio

Bureaus zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van het kantoor. Elke medewerker heeft voldoende ruimte nodig voor bijvoorbeeld één of meerdere PC-schermen, een toetsenbord, eventueel een laptop en andere benodigdheden. Daarnaast vinden mensen het vaak leuk als ze hun werkplek persoonlijk mogen en kunnen maken, dus is het fijn als zij hier de ruimte voor hebben. 

De laatste tijd worden zit sta bureau’s steeds populairder. Dit komt doordat deze in hoogte verstelbaar zijn, waardoor elke medewerker het bureau op de door zijn of haar gewenste hoogte kan instellen. Sommige mensen vinden het fijn wanneer ze kunnen afwisselen tussen staan en zitten en met deze zit sta bureau’s kan dat gemakkelijk. 

Stoelen

Wat ook onmisbaar is in een kantoor, is het plaatsen van de juiste stoelen. Zo heeft iedereen de juiste zithouding en voorkom je spierpijn, zoals last van de rug of nek.