werklaars

Wanneer we het hebben over werklaarzen kunnen we deze verdelen in grofweg twee grote groepen, de lederen uitvoeringen en de rubberen laarzen. Een lederen werklaars is weer onder te verdelen in waterafstotend en waterdicht, met voering en zonder voering. Vaak is de voering van zacht bont, uitgevoerd in een hoge of halfhoge laars. De laarzen van tegenwoordig om in te werken zijn net zo comfortabel als normale werkschoenen, bij werkschoenen.shop vind je alleen modellen van topkwaliteit. De meeste laarzen zijn uitgevoerd met een stalen neus en hebben een S3 normering, ook de zool is hierbij vuil en waterafstotend. Veilig om in natte ruimtes mee te werken.

werklaars

Rubberen laarzen

In de meeste gevallen is een rubberen werklaars gemaakt van PVC, vaak genormeerd met een S4 of S5 waardoor ze vloeistofdicht zijn. Bij de S3 normering heeft de laars een antiperforatiezool, hierdoor kunnen er geen scherpe voorwerpen door de zool naar binnen dringen. Bij sommige modellen kan de inlegzool worden uitgenomen, voordeel hiervan is dat je dan je eigen zool erin kunt leggen. Werkschoenen hebben een maximale normering tot S3, bij werklaarzen gaat dit verder door tot S5. Bij normering 4 is er sprake van een stalen neus, bij normering 5 is er ook sprake van een antiperforatie zool. 

In alle maten verkrijgbaar

Een werklaars is er zowel voor dames en voor heren en in alle maten beschikbaar, weet je niet precies wat je nodig hebt dan staan de specialisten van werkschoenen.shop voor je klaar om je te woord te staan. Voor iedere beroepsgroep zijn er verschillende modellen beschikbaar, bijvoorbeeld voor de bouw, horeca, food of wanneer je op de markt staat. Het doel van de webshop is om voor iedereen een geschikte laars te hebben, ongeacht wat je doet of wat voor voeten je hebt. Van leer of rubber, hoog of halfhoog dat maakt geen verschil.