Flippingbook laten maken? Wat zijn de mogelijkheden?

Online presenteren

Een flippingbook wordt steeds vaker ingezet als reclamemiddel en is de ideale oplossing voor een online magazine, online folder, online jaarverslag, online catalogus of online bladerboek. Eigenlijk kunt u een flippingbook voor verschillende doeleinde inzetten. Een flippingbook is ook helemaal naar wens in te richten. Zo kunt u uw flippingbook bladerbaar maken in de gewenste huisstijl vol video’s en interactie. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die mogelijk zijn bij een flippingbook. Voor voorbeelden kunt u kijken op de website van Digitaal Publiceren.com. Zij maken al jaren flippingbooks op maat en nemen u graag mee in de online wereld. Doordat er zoveel mogelijk is, kan er door iedere branche gebruik gemaakt worden van de flippingbook. Zo kunnen klanten in de inhoudsopgave klikken en worden zij direct naar de pagina geleid waar zij interesse in hebben. Ook als er later nog een keer terug gekeken wordt in de flippingbook is deze nog niet weg gegooid. Dat is het grote voordeel van een online publicatie.

flippingbook

Video integratie in uw flip book

Na het bestellen van uw PDF krijgt u de volgende gegevens terug. U ontvangt binnen 24 uur een link waarop de bladerbare publicatie zichtbaar is. U ontvangt ook een WeTransfer bestand met daarin alle bestanden om uw bladerbare publicatie ook op uw eigen webserver/website te plaatsen. Een flippingbook kunt u voor slechts 60 euro al laten maken. Bij iedere flippingbook kunt u gebruik maken van enkele extra opties zoals video’s en een Google Analytics koppeling.  Daarnaast kunt u de publicatie al binnen 24 uur ontvangen. Bij Digitaal Publiceren.com hanteren zij een snelle levering.

online

 

Flippingbook blijft online staan!

Uw flipbook blijft online staan op onze server voor de periode van minimaal 12 maanden. Echter ontvangt u van ons ook alle bestanden. Deze kunt u ook op uw eigen website/webserver plaatsen. Hier blijven de bestanden dan online, zolang u zelf wenst. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op en ontdek de vele mogelijkheden die een flippingbook uw bedrijf kunnen bieden.