Factuur maken met Yoursminc

Er is een online boekhoudprogramma waarmee je ook een factuur kan maken. En ook nog aan klantmanagement kan doen, dus met CRM. Ook kan het programma je helpen met jouw BTW aangifte in België.  Alle gegevens worden verzameld en weer opgehaald en je kunt dan eenvoudig overgaan tot een online digitale aangifte, met intervat. Dat kan allemaal met het all-in-one programma Yoursminc. Dit programma biedt de gewone boekhoudkundige tools en daarnaast facturering en klantbeheer in een geïntegreerd softwareprogramma. Dat is handig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Hoge klanttevredenheidsscore

Dat was ook de opzet van de makers toen se Yoursminc in 2013 op de markt brachten. En dat is ook gelukt. Yoursminc kent een grote en groeiende groep gebruikers. Inmiddels is het aantal gegroeid tot duizenden individuele, kleine en middelgrote ondernemers in België. Het programma heeft een klanttevredenheidsscore van 8.8.

Altijd inloggen en jouw administratie inzien

Dus of je nu een factuur wilt maken, of eerst een offerte, wilt boekhouden of een relatiemanagement wilt doen, het kan allemaal met Yoursminc. Dus voor al die bedrijfsmatige functies heb je maar een programma nodig. En ondanks al die mogelijkheden is het simpel en laagdrempelig in het gebruik. Je kunt overal online inloggen, zolang je de beschikking hebt over een pc, laptop, tablet, smartphone en een internetverbinding. Een smartphone is ook voldoende. Dat betekent dat je ook buiten kantoor en buiten kantoortijden steeds toegang hebt tot jouw administratie. In een veilige internetomgeving door het SLL certificaat. De gegevens worden gecodeerd verzonden.

Goedkoopste oplossing al voor E 9.95 per maand

Al voor E 9.95 per maand heb je de beschikking over de basisversie van het boekhoudprogramma met genoemde extra´s van facturering en CRM. Een uitgebreidere versie kost E 14.95 per maand en de meest complete krijg je voor E 19.95 per maand of E 54,95 per kwartaal.  Als je per kwartaal betaalt ben je dus iets goedkoper uit. Verder kan je deze variant eerst drie maanden op proef nemen, gratis. Meer informatie is te vinden op de website www.yoursminc.be.