Eten en drinken zonder gedoe met DisposableDirect

Vrijwel iedereen houdt wel van een feestje, maar het gedoe eromheen kan velen gestolen worden. Zoals de bulten afwas die er overblijven nadat de gasten vertrokken zijn. Wegwerpservies biedt uitkomst. Hoewel dit een voordelige oplossing is, hoeft het er tegenwoordig zeker niet goedkoop uit te zien. Met de plastic glazen, bekers, borden maar ook schalen en bakken van schuim of bijvoorbeeld suikerriet en wegwerpbestek met een echte metallook van DisposableDirect kun je tegenwoordig heel makkelijk een chique uitstraling geven aan elk etentje, feestje of evenement, zonder dat je daarna met de gebakken peren zit. Ofwel: bergen schoonmaakwerk.

Stevige glazen met een stijlvolle look

Zelfs voor bijvoorbeeld een stijlvolle cocktailparty zijn er tegenwoordig genoeg goedkope alternatieven voor echte champagne-, wijn- en waterglazen. De wegwerpvarianten van DisposableDirect zien er even netjes uit als het echte werk, maar zijn voordeliger in de aanschaf en ook nog eens onbreekbaar. Bier, frisdrank, champagne, limonade, shotjes, vruchtensap of een simpel glaasje water: de glasheldere wegwerpglazen geven elk koud drankje een stijlvolle uitstraling. Bovendien zijn ze, doordat ze na gebruik gewoon weggegooid kunnen worden, hygiënisch in gebruik. Dat weggooien klinkt minder milieuonvriendelijk dan het is: de glazen van DisposableDirect zijn 100 procent recyclebaar.

Stevige borden en chique bestek

Naast “glaswerk” vind je ook de rest van je servies in de webwinkel. Zoals de suikerrieten borden: bijzonder stevig en daarmee uitstekend geschikt als drager van een smakelijk hoofdgerecht. Of kijk eens tussen de bakjes, cups en schalen die op de website te vinden zijn. Van goed isolerende menuboxen, die elke maaltijd precies warm genoeg houden, tot aan handige afsluitbare saladebakjes: je vindt het op DisposableDirect.nl. Het wegwerpbestek is een klasse apart. Naast de standaard witte basisvorken, -messen en -lepels en zwarte exemplaren is er tegenwoordig ook bijzonder gemetalliseerd bestek verkrijgbaar. Niet van echt te onderscheiden, toch goedkoop en disposable. Luxe, stevig en hygiënisch.

Allerhande folies

Naast wegwerpservies en alle mogelijke toebehoren vind je bij DisposableDirect ook veelzijdige, praktische PVC vershoud- en aluminiumfolies en dispensers. De folies zijn leverbaar in alle gangbare maten, geschikt voor een groot aantal toepassingen en hebben uitstekende kleefeigenschappen. Nieuwsgierig geworden naar het assortiment? Neem een kijkje op de website.