Een goede accountant in Utrecht

accountant Utrecht

Wat ben ik blij met de geweldige hulp die wij van een accountant in Utrecht hebben gekregen. Deze persoon is werkzaam bij  NBC De Haas Van de Goor & Partners. Dit bedrijf is een kleinschalig  bedrijf met een team van specialisten. Hierdoor wordt je altijd snel en persoonlijk geholpen. Zo heb  je  één vast contactpersoon waardoor je direct al jouw vragen kan stellen of om advies kunt vragen. Een groot voordeel hiervan is dat je niet steeds hetzelfde verhaal aan een ander persoon hoeft uit te leggen. De medewerker weet precies wat er allemaal in jouw eigen bedrijf af speelt en kan hier snel op inspringen als dat nodig mocht zijn.  accountant Utrecht

Bijzonder goede hulp

Omdat ik in het begin een beetje huiverig was om een extern bureau bij mijn problemen te betrekken heb ik eerst een vrijblijvend gesprek aangevraagd met een accountant in Utrecht. Het gesprek liep va het begin tot het einde bijzonder goed.  Na al mijn vragen te hebben beantwoord heb ik een afspraak gemaakt om mijn administratie geheel uit handen te geven. 

Deze afspraak had ik veel en veel eerder moeten doen. Alles is op een discrete en professionele manier opgepakt en niet veel later kreeg ik al een duidelijk overzicht van mijn financiële zaken.