Een bedrijfsuitje organiseren voor je onderneming

Een bedrijfsuitje in Breda is voor veel ondernemingen één van de hoogtepunten van het jaar. Gezellig met alle werknemers en collega’s er even tussenuit en op informele wijze een leuke dag beleven. Sinds het begin van deze eeuw zijn de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje als paddestoelen uit de grond geschoten en je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het samen met je collega’s en baas beleven. Het standaardbezoek aan de bowlingbaan met daarna een hapje eten heeft plaats gemaakt voor puzzeltochten, ploegen door de modder en helikopter vluchten.

Bedrijfsuitjes op maat

 

Voor iedere onderneming, groot of klein, is een bedrijfsuitje op maat te vinden bij Wolfslaar. Je kunt je wensen afstemmen en gericht zoeken naar hetgeen je voorkeur heeft. Het plannen van het ideale bedrijfsuitje kun je zelf samen met je collega’s doen, maar je kunt het ook uitbesteden aan een professionele onderneming die van het organiseren van bedrijfsuitjes hun werk gemaakt hebben. Door een professional in de hand te nemen kun je ontspannen toeleven naar de dag van het bedrijfsuitje. Je hoeft je geen zorgen te maken of alles goed geregeld is, deze stress wordt je uithanden genomen. Het enige wat je zelf doet is genieten van een geslaagd bedrijfsuitje.

Thematische bedrijfsuitjes

 

Houden jij en je collega’s van een dagje buiten sportief bezig zijn of bevindt het ideale bedrijfsuitje zich misschien in retro-sfeer? Net als de mogelijkheden zijn de thema’s voor een geslaagd uitje legio. Gezamenlijk naar een concert, een dag op het water of in de lucht en met z’n allen op zoek naar de uitgang van een escape room. Sluit een dag nostalgisch solex rijden af met een onvergetelijk bezoek aan een swingende diner show of ga samen de strijd aan op een survival parcours in bijvoorbeeld de Belgische Ardennen. Bijna niets is onmogelijk als het om een bijzonder bedrijfsuitstapje gaat.

Waar houd je rekening mee als je een bedrijfsuitje organiseert?

 

Bij het (laten) organiseren van een bedrijfsuitje zijn er standaard een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden en die je vooraf het beste goed in kaart brengt.

 

– De grote van de groep, het aantal deelnemers.

– Provincie / plaats en afstand heen en terug.

– Gaat de voorkeur van de groep uit naar spel & ontspanning of sport & actief.

– Moet het beoogde bedrijfsuitje een stukje teambuilding inhouden?

– Regelen de deelnemers zelf hun eigen vervoer of wordt er gebruik gemaakt van misschien een bus of trein?

– Budget per deelnemer.

 

Als je de bovenstaande onderdelen duidelijk hebt, dan heb je al de helft van de organisatie ‘onder de pannen’. Geniet van een geweldige dag met al je collega’s.