Doos op maat kopen bij Dozenstampers

Doos op maat kopen

Om onze producten te verpakken wilden we graag een doos op maat kopen. Om onze producten te vervoeren, verpakken we de producten in een grote doos. De standaard verpakkingen zijn voor ons niet het geschikte formaat. En wanneer er teveel ruimte is, gaan de producten schuiven. Bovendien is het zonde van de ruimte en kun je geld besparen op opvulmateriaal. Bovendien kun je de dozen beter stapelen wanneer ze helemaal gevuld zijn. 

Doos op maat kopen in verschillende soorten

Doos op maat kopenToen kwamen we terecht bij Dozenstampers. Hier kun je terecht voor dozen op maat. Verschillende soorten dozen die allemaal op maat gemaakt kunnen worden. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld vouwdozen, platen golfkarton, wikkeldozen, postdozen, dekseldozen en kokerdozen. Je kunt dus zelf het model en het formaat bepalen. Daarnaast bepaal je ook zelf de kwaliteit. Er zijn namelijk verschillende diktes golfkarton beschikbaar. Dus als je een doos op maat wil kopen voor zwaardere producten dan kun je beter voor een dikkere soort karton kiezen. En als je juist op zoek bent naar een dun kartonnetje om dozen samen te binden kun je kiezen voor een dunnere variant.

Jarenlange ervaring in dozen en karton

Doos op maat kopenBij Dozenstampers hebben ze al jarenlange ervaring met dozen en karton. Ze bestaan al sinds 1986. Ze hebben dus veel verstand van hun producten en kunnen je dus ook goed adviseren over welke soort doos en welke dikte het beste past bij jouw wensen. Doordat ze de dozen zelf produceren, kunnen ze scherpe prijzen hanteren. Bovendien wordt je bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen gratis bezorgd.

Wil je ook een doos op maat kopen? Neem dan even contact op met Dozenstampers. Wij zijn erg tevreden met onze dozen. We kunnen onze producten nu op een efficiënte en economische manier verpakken. En omdat we nu precies weten wat we nodig hebben, kunnen we het gemakkelijk en snel online bijbestellen.