Digitaal archiveren: bij AVK leert u het

logo

AVK, je kent het bedrijf wellicht. Zij staan voor innovatie, training en advies. Daarom bieden ze dan ook een cursus aan met de naam digitaal archiveren. Dit ligt geheel in hun straatje aangezien ze jou leren hoe je om dient te gaan met een digitaal archief, en dat van een online database tot aan een contactpersonen beheer.

digarchive3

Je treft het allemaal aan op de website van AVK. Hier leer je hoe je bijvoorbeeld zonder het gebruik van papier kan werken, tot aan het secretariaat aan toe.

digarchive2

Voor een cursus op maat

Nu weet je dus dat je het beste bij AVK kunt aankloppen om bekend te raken met een digitaal archiefsysteem. Maar, wist je ook dat je bij AVK dient te zijn om bekend te worden met een digitaal systeem en het weet om te vormen van een online database tot een contactpersonen beheer? Dat wist je wellicht nog niet. Ze geven bijvoorbeeld de training papierloos werken, dat is gebaseerd op het Nieuwe Werken. Verder hebben ze deze cursus ook opgericht speciaal voor het secretariaat, aangezien binnen het secretariaat hier ook oren heeft naar het Nieuwe Werken. Naast werken kun je ook natuurlijk vergaderen zonder er papier voor te hoeven gebruiken en biedt AVK dan ook de training Papierloos Vergaderen aan. Verder kun je ook eens de website van AVK bekijken voor meer informatie omtrent de workshop SharePoint Taxonomie & classificeren.