Brievenbusdoosjes in verschillende maten

Brievenbusdoosjes

Dankzij de Brievenbusdoosjes hoef ik mij geen zorgen meer te maken dat mijn bestellingen onderweg beschadigd raken. Voorheen kreeg ik regelmatig boze klanten aan de telefoon, wanneer er weer een brief was afgeleverd waarvan de inhoud beschadigd was. Sinds ik dit bedrijf heb ontdekt, heb ik alleen maar tevreden klanten. Ik verkoop namelijk zelfgemaakte sieraden en hier is het belangrijk dat alle goederen goed worden verpakt, voordat deze op de bus gaan.

Bij deverpakkingswebwinkel.nl is er een hele grote keuze aan verpakkingsmateriaal te vinden. Denk hierbij aan stevige dozen, golfkarton om extra bescherming te bieden aan de producten in een doos. Eigenlijk is hier heel veel materiaal te koop, om goederen zo goed mogelijk te versturen. Moet je iets versturen maar de juiste afmeting van een doos kan je hier niet vinden, geen probleem. Het is hier namelijk mogelijk om een doos op maat te laten maken. Brievenbusdoosjes

Wederom Brievenbusdoosjes besteld

Mijn zelf gemaakte sieraden zijn erg in trek. Dagelijks ontvang ik grote bestellingen. Al deze bestellingen pak ik zelf in en doe deze op de bus. Omdat ik er zeker van wil zijn dat deze goederen goed aankomen heb ik deze speciaal gemaakte doosje besteld. Voordeel is dat deze door de brievenbus passen. Ook handig voor de postbode, want hij kan deze altijd bezorgen. Een klant hoeft niet thuis te zijn om dit pakket in ontvangst te kunnen nemen.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die je bij dit bedrijf kan krijgen, neem dan een kijkje op hun website, of neem telefonisch contact op. Brievenbusdoosjes