Bijzonder lekkere lunch in Houten laten bezorgen

lunch Houten

Afgelopen week hebben wij een bijzondere lekkere lunch in Houten laten bezorgen. Het bedrijf Rondom Taart heeft hiervoor gezorgd en het enige wat wij hoefde te doen was te genieten. Genieten hebben wij zeker gedaan, want alles was heel erg lekker. Zo hadden wij de keuze uit:

– Quiche met Gorganzola
​- Quiche met geroosterde paprika en kip
– Quiche met bosuitjes en spek
– Stroopwafel muffin
– Worteltaart muffin
– Redvelvet muffin
– Brownie frambozen cheesecake
Dit is slechts een gedeelte uit het enorme aanbod waaruit je een keuze kan maken. Het fijne is dat je dit allemaal online kan bestellen, waarna het op het afgesproken tijdstip wordt geleverd.  lunch Houten

Lekker lunch in Houten, gratis laten bezorgen

Omdat wij binnen een straal van 25 kilometer zitten, wordt de lunch in Houten gratis bij ons, op het werk bezorgd. Rondom Taart kan dit allemaal leveren en niet alleen eten, maar ook high tea, borrelhapjes en taarten. Het is zelfs mogelijk om dit bedrijf in te schakelen voor een catering op een groot feest, zoals een bruiloft.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die dit bedrijf allemaal te bieden heeft, kijk dan maar eens op hun website. Het zal zekeer een moeilijke keuze zijn om uit al het lekkers iets te kiezen, want alles hier is heerlijk!